Detachering

ICT Detachering van MultICT:
Have IT Your Way!

Detachering is het huren van personeel van een derde partij voor een bepaalde tijd.  Heeft u weinig ICT-ers in dienst? Komt er een project aan waar u wat mankracht en kennis voor kan gebruiken? Of is er veel werk te doen dat er maar niet aan toe komt?

MultICT kan u de flexibele oplossingen bieden die u nodig hebt door middel van detachering van ICT professionals voor uw ICT afdeling. Van klantenservice tot ICT Consultant, en van Netwerk Engineer tot systeembeheerder. Wij kennen de trends in de ICT branche en spelen in op vraag en aanbod van verschillende IT takken. Hierin adviseert MultICT u graag! De gecertificeerde professionals die u inhuurt behoren tot het team van MultICT. Onze experts streven naar een continue uitbreiding van hun kennis en expertise om u zo goed mogelijk ten dienst te kunnen zijn!

detacheren ict rond e1530105941548

Wat kost detacheren?

Detacheren is duurder dan het inhuren van personeel via een uitzendbureau. Als ICT Detacheerder dragen wij het werkgeversrisico, waardoor een deel van het risico wordt verrekend in de opslag in het uurtarief van de te detacheren werknemer. Het standaard uurtarief wordt berekend op basis van uw persoonlijke wensen en de toegevoegde waarde van de gedetacheerde. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Euro EUR icon e1530106606591

Voordelen van detachering

Het grote voordeel van detachering is dat u gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid en gecertificeerd personeel kan komen. Op basis van uw wensen bieden wij een potentiële gedetacheerde aan waar u vervolgens een “sollicitatiegesprek” mee hebt; zo kunt u kijken of de persoon goed bij uw wensen en bedrijfssituatie past. Onze arbeidskrachten hebben in de meeste gevallen al ervaring met een (soortgelijke) situatie als die waar u hem voor nodig heeft. Hierdoor weet de gedetacheerde wat hij moet doen en zou hij gelijk aan de slag kunnen gaan. Met detachering werken mensen tijdelijk in uw bedrijf. Als het economisch of financieel iets minder gaat hoeft u geen mensen te ontslaan. Ook is het goed om regelmatig nieuwe mensen in uw onderneming te hebben,  zodat iemand met een fris perspectief op uw bedrijfsprocessen kan kijken. De gedetacheerde komen vaak met nieuwe ideeën en slimme verbeteringen. Een combinatie van een vast team en gedetacheerde is ideaal voor een bedrijf.

Nadelen van detachering

Gedetacheerden vallen altijd een beetje buiten het bedrijf, omdat  ze de cultuur van uw bedrijf, de collega’s en de werkzaamheden niet goed kennen. Zorg dat u de detacheerder altijd kennis laat maken met uw personeel en bedrijf zodat hij op zijn gemak aan de slag kan gaan.

detachering

Hulp nodig bij uw beslissing?

Vertel mij uw wensen en ik ga op zoek naar de oplossing die het beste bij u past. Ik help u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ik zal contact met u opnemen!

  • Informatie over onze diensten
  • Offerte op basis van uw wensen
  • Advies voor pakketkeuze
  • Antwoord op al uw vragen
VRAAG OFFERTE OP MAAT AAN
rebecca