Over ons

MultICT is onderdeel van Multicom B.V., een bedrijf dat een groot aantal zakelijke oplossingen kan bieden.
Met meer dan 40 jaar ervaring en een team van professionals zorgen wij er voor dat onze klanten de best mogelijke oplossing in handen krijgen op basis van hun behoeften, vandaar onze slogan 'Have IT your way!'. Naast het beheren van internetverbindingen legt ons gecertficeerde installatieteam deze ook bij u aan. Zo hebben wij volledige woonwijken voorzien van een supersnelle glasvezelverbindingen. Benieuwd wat MultICT voor u kan betekenen? Bekijk ons aanbod van producten of vraag vrijblijvend een offerte aan!

'Have IT your way!'

voip drive icon 06 1

Meer dan 40 jaar ervaring

call center icon 04 1

24/7 Support Service

pbx icon 04 1

Voordelige prijzen

pbx icon 05 1

Eigen monteurs

Onze Geschiedenis

Ons Team

rebecca

Rebecca van der Wal, Account Manager

"De wensen van de klant staan voor mij op nummer één. Ik zorg ervoor dat alle behoeften van de klant worden voorzien en dat de afspraken worden nagekomen. Ik denk ook met de klant over hoe zij bijvoorbeeld hun prestaties kunnen verbeteren of kosten kunnen besparen"

nickytheman

Nicky Severijnse, Netwerk Engineer

"Als Netwerk Engineer zorg ik ervoor dat een bedrijf de juiste systemen implementeer op basis van hun behoeften. Mijn doel is om te zorgen dat klanten altijd een goeie verbinding hebben en om de processen optimaal te laten verlopen, in zowel binnen- als buitenland"

tim althuis

Tim van Althuis, Netwerk Consultant

"Het ontwerpen, implenteren en beheren van netwerksystemen is mijn passie, ongeacht de grootte van een bedrijf. Ik ben erin geslaagd een waardevolle aanvulling te zijn voor al onze klanten en probeer de voordelen te verbeteren met oplossingen die voor klanten werken, in plaats van dat klanten voor hun oplossingen moeten werken"